Durf jij de uitdaging aan om samen te werken, te denken en bezig te zijn met de omgeving en met jezelf? Ja? Dan geeft Scouting Phoenix je een kans. Samen met je leeftijdsgenoten kun je terecht bij onze op twee na oudste groep, de Explorers: de Firebirds.

De Explorers houden van avontuurlijk kamperen in het buitenland of expedities naar onderaardse grotten. Overal ter wereld vind je collega-Scouts: zo kun je kennis maken met andere culturen en samenlevingen. Rowans/Sherpa’s doen samen aan sport en spel; daarnaast hebben ze graag wat over voor anderen.

Je bent als Explorer zelf verantwoordelijk voor een goed programma en een goede sfeer. Je bestuurt je eigen groep! Maar als het nodig is wil de begeleid(st)er je met raad en daad terzijde staan.

Interesse? Ga naar contact, neem contact op en kom dan langs!