Scouting Phoenix Tiel is een levendige vereniging en altijd op zoek naar vrijwilligers om ons enthousiaste team aan te vullen. Zo zoeken we leiding voor diverse speltakken en kunnen we in het bestuur altijd ondersteuning gebruiken. Past dat niet bij je, maar wil je wel graag incidenteel helpen? Meld je dan aan voor de Vrienden van Phoenix (VVP).

Voor meer informatie over de vacatures, de VVP of andere vragen over vrijwilligerswerk, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature scoutsleiding
De ‘Dragonflies' is één van de drie scoutsgroepen van Scouting Phoenix Tiel, bestaat zowel uit jongens als meiden in de leeftijd van 11 tot 15 jaar en heeft elke zaterdag van 14.30 tot 16.30 een opkomst. Juist omdat het zowel jongens als meiden zijn, zoeken we als aanvulling van het leidingteam specifiek naar een vrouw. Scoutingervaring is niet vereist, wel gevoel voor verantwoordelijkheid, enthousiasme en humor.

Vacatures Verenigingsbestuur
Scouting Phoenix Tiel is een vereniging met circa 200 leden en vrijwilligers. Het verenigingsbestuur bestaat naast de voorzitter uit nog 5 bestuursleden. 2 van die 5 hebben aangegeven aan het eind van hun termijn (medio maart) niet herkiesbaar te zijn en daarom zijn we op zoek naar een secretaris en een ledenadministrateur. Denk jij een goede aanvulling te zijn op ons bestuur, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.