Ben jij tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Meld je dan aan bij de Scouts en beleef uitdagende avonturen samen met je nieuwe vrienden.

Bij onze groep kun je voor drie verschillende scoutstroepen kiezen. Namelijk een jongenstroep, genaamd Roadrunners, een meidentroep, genaamd Ladybirds, of een troep die uit zowel jongens als meiden bestaat, de Dragonfiles. Ze komen op hun eigen tijdstip elke zaterdag bij elkaar om nieuwe leuke dingen te ondernemen. Het thema wat bij deze groep centraal staat is de 'ontdekkingsreis'. Zo leer je koken op je eigen kampvuur, pionieren en ontdek je de wereld op je heen!

Elk troep heeft zijn eigen programma. Soms zullen zij ook samen activiteiten hebben. Bijvoorbeeld samen vlotten varen of op zomerkamp gaan.

Binnen de troep zijn er ook weer verschillende groepjes te vinden. Deze groepjes worden patrouilles genoemd. En in die patrouilles is er ook een patrouille leider en een assistent. Deze helpen je bij de activiteiten verder en zo worden zij ook voorbereid op de volgende speltak waarin hij of zij zelf activiteiten gaat organiseren.

Geïnteresseerd?

Kom gerust een keer kijken.