Wij doen mee aan de Jotihunt!

De blokhut ligt achterin de wijk 'De Hennepe', het terrein bestaat uit een stenen gebouw "Het Uilenbos" met 3 lokalen en een keuken. Er is ook nog een Loods "De Ben-Ben" waarin zich ook nog 2 lokalen met elk een keukentje en een gezamelijk ruimte bevinden. Die ziet u op onze algemene afbeelding. Daar ziet u ook dat wij plaats hebben om enkele tenten op te zetten.

Terrein en omgeving

Verder liggen er een aantal grasveldjes klaar om gebruikt te worden, staat er een palenhok op het terrein voor het noodzakelijke grote materiaal en ligt er om het terrein heen een stadspark met enkele sport- en speelveldjes.

(binnen) Voorzieningen

KeukenEen van de (meerdere) lokalenToiletten en een invalide toilet

Contact

De accommodatie van Scouting Phoenix Tiel wordt alleen verhuurd aan andere scoutinggroepen, dit gebeurt in overleg met het verhuurteam. U kunt dit team bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.