Iedere week iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven: dat is Scouting voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Jongens en meisjes in deze leeftijd worden bij Scouting welpen genoemd. Welpen spelen in het Jungleboek-thema. Samen met het jongetje Mowgli en het meisje  Shanti, uit het mensendorp, beleven welpen de spannendste avonturen in de jungle.

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Dan kun je bij onze Welpen komen kijken!

Bij onze groep kun je kiezen of je bij een horde met alleen meisjes, alleen jongens of meisjes en jongens gemengd wil. Bij alle hordes gaan we de geheimen van de jungle ontdekken. We beleven avontureren bij de Emaarate ruïne, gaan spelen op de Khaali Jagah vlakte of lekker met Malchi zwemmen in de Talaabpoel.

Ben je ook benieuwd naar de Jungle?

De Welpen speltakken draaien op zaterdag van 09.30 uur tot 11.30 uur of van 14.30 uur tot 16.30 uur.

Kom dan gerust een keertje kijken.