Wij doen mee aan de Jotihunt!

Bevers spelen hun spel in het dorp Hotsjietonia. In een dorp staan verschillende huizen waar verschillende mensen wonen. Deze mensen hebben verschillende interesses. Maar allen hebben ze één ding gemeen. Ze vinden het leuk hun interesse samen met de Bevers te delen. Soms zullen zij de Bevers iets leren en soms laten ze de Bevers het zelf ontdekken. Kijk maar snel wat de bewoners van Hotsjietonia allemaal leuk vinden!

Bas Bos houdt van dieren! 

Hij is veel in het bos te vinden en ontdekt steeds weer nieuwe sporen.

Rozemarijn  weet heel veel over planten...

Zij tuiniert veel in haar tuin. Maar ze bereidt ook heel veel voor met planten. In het bos van Bas zal zij daarom bijvoorbeeld op zoek gaan naar tamme kastanjes of beuknootjes. Die zijn heerlijk om op te eten of om taarten mee te versieren.

Kortom zowel Rozemarijn als Bas Bos nemen je mee naar het buitenleven.

Zowel Keet als Fleur zijn dol op kleur

Dat ze van kleur houden komt goed uit, omdat hun achternaam ook Kleur is. Keet kladdert het liefst een heleboel kleuren op papier, karton, hout, de stoep of op haarzelf! Fleur is liever met lapjes bezig. Die zijn lekker zacht en zitten lekker warm.

Zee houden allebei ook van muziek maken en zingen. Met een moeilijk woord heet dat expressie. 

 

Professor Plof en Stanley Stekker houden allebei van uitdagende Scoutingtechnieken

Zo zul je met professor Plof lekker gaan kokkerellen en de lekkerste en leukste dingen door elkaar mixen. Kijk wel uit, er is een lichte kans op explosie...

Van Stanley zul je interessante knopen leren om hutten te bouwen, of je gaat dingen uitvinden.

Rebbel nodigt iedereen graag uit

Rebbel is in iedereen geïnteresseerd en weet heel veel van de Bevermanieren af. Je kunt altijd naar Rebbel toe om gezellig bij te kleppen of interessante verhalen te horen. Roddelen, 'naar' praten over anderen, dat zal Rebbel nooit doen.

Rebbel leert wie je bent (identiteit) en houdt zich bezig met de samenleving om je heen.

 

Steven en Sterre Stroom houden veel van reizen

Steven en Sterre zijn broer en zus. Ze wonen op een boot en zijn het liefst onderweg. Als ze bij de Bevers zijn dan kunnen zij urenlang avonturen over allerlei landen vertellen.

Internationaal is een moeilijk woord, maar dat is wel hun interesse.

Naar welk land zou jij graag willen? Of in welk land ben jij geweest?

Sport en Spel

Gewoon lekker rennen, rennen achter een bal, verstoppen in het bos, klimmen in bomen of ravotten met je leiding. Dat is waar je Stuiter voor wakker mag maken!

Moe?

Moe is natuurlijk een heel groot woord. Maar soms wil je gewoon even lekker hangen. Bij Noa is dat veilig en zij zorgt altijd voor gezonde hapjes. Of je mag haar helpen.

 

Genoeg gezien? 

Kom dan de sfeer proeven! En speel met ons mee.

 

/*