Gezellige Meetings (specifiek 21+ Plusscouts)

(Bijna) Elke vrijdagavond komt de 21+ groep bij elkaar. Behalve dat zij voor zichzelf de leukste programma's organiseren, bedenken waar ze dit jaar met elkaar op kamp heen willen, hebben zij gezellige informele avonden op hun eigen, vertrouwde hangplek.

Ondersteunen VVP

Wereldspelen

De Wereldspelen kennen de jeugdleden Scouts, maar ook de Welpen zeer goed. En niet alleen de Phoenix leden, maar ook leden van andere Scoutinggroepen kent het van leuke spellen, een leuk weekendkamp en de beruchte meesterproef. Zo'n weekend is leuk, maar het moet ook georganiseerd worden, en misschien wel nog belangrijker... Er zijn altijd weer mensen nodig die bij activiteiten komen helpen, of komen helpen als kookstaf of bijvoorbeeld als Juri lid.

Jotihunt

Ook de jotihunt is een activiteit waar 21+ bij betrokken is en aan deelneemt. Jota/Joti is een traditioneel scoutinggebruik waarbij communicatie met andere scouts centraal staat. Vroeger ging dit vooral via radiogolven, vandaar de A in Jota. De A staat voor air dat signalen via de lucht betekent. Tegenwoordig kan het allemaal een stuk vlugger via het internet, vandaar dat A vervangen is voor de I van internet.

Fruitmozaïeken Tiel

Welpen, Scouts, Explorers of Roverscouts kunnen elk jaar na hun school de eerste 3 dagen van september helpen bij het fruimozaïek, maar om dat te kunnen zijn er ook mensen nodig die ervoor zorgen dat ook Phoenix weer deel mag nemen...

Jeugdspektakel Tiel

Denk aan de laatste vakantieweek van je schoolvakantie of andere activiteiten die door jeugdspektakel georganiseerd worden... Scouting steekt hier vaak een hand naar uit en vraagt wie er kan helpen... Naast andere scouts zullen ook vaak de 21 plussers en de VVP'ers hier gaan helpen. Bedankt!