Wij doen mee aan de Jotihunt!

Benoe is een groep die onder de Blauwe Vogels valt. Deze groep is speciaal voor mensen met een beperking binnen de leeftijd van 12-18 jaar. De benoe draait op de zaterdag van de oneven weken tussen 14.30 uur en 16.30 uur.

Scouting is er voor iedereen!

Of je nu jong bent of oud, rood haar hebt of een grote neus, in een rolstoel zit of slecht kunt zien, of je nu hoge cijfers haalt of het moeilijk vindt om dingen te begrijpen: iedereen kan meedoen aan scouting activiteiten. En als je hierbij wat extra hulp nodig hebt krijg je die bij de blauwe vogels.

Bij scouting zorgen we ervoor dat jij ook mee kan doen!

Scouting kan een heleboel voor je betekenen. Je kunt er nieuwe vrienden maken met wie je veel lol hebt. Om de week kom je bij elkaar om leuke dingen te doen die speciaal op jullie behoeften en mogelijkheden afgestemd zijn. Als je bijvoorbeeld niet kunt lezen, dan maken we een tocht met symbolen of geluiden.

Bij scouting leer je de wereld om je heen kennen, maar ook jezelf. Samen met anderen probeer je steeds iets nieuws uit en zoek je je grenzen op. Zo ontdek je steeds meer wie je bent en wat je mogelijkheden zijn.

Dus als jij het leuk vindt om op de zaterdag iets uitdagends te komen doen dan kan dat! We hebben helaas op dit moment een wachttijd, maar alvast informatie opvragen kan nooit kwaad. Wil je weten wat we doen? Lees dan snel verder en...

kom gerust een keer kijken!