Vrijwilligers gezocht!

Scouting Phoenix Tiel is een levendige vereniging en altijd op zoek naar vrijwilligers om ons enthousiaste team aan te vullen. Zo zoeken we leiding voor diverse speltakken en kunnen we in het bestuur altijd ondersteuning gebruiken. Past dat niet bij je, maar wil je wel graag incidenteel helpen? Meld je dan aan voor de Vrienden van Phoenix (VVP).

Voor meer informatie over de vacatures, de VVP of andere vragen over vrijwilligerswerk, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature Beverleiding
Voor de Bevers zijn we momenteel op zoek naar een extra paar handen en ogen voor de opkomsten van wellicht wel de leukste speltak van heel Phoenix! Heb jij affiniteit met kinderen en ben je op zaterdag beschikbaar van 12.00 uur tot 14.00 uur om het leidingteam te ondersteunen? Neem dan contact op!

Vacature Explorerbegeleiding
De ‘Explorers’ is één van de jongere groepen van Scouting Phoenix Tiel, bestaat uit zowel jongens als meiden in de leeftijd van 15 tot 18 jaar en heeft elke vrijdag van 19.30 tot 21.30 een opkomst. Juist omdat het zowel jongens en meiden zijn, zoeken we als aanvulling van het begeleidingteam specifiek naar een vrouw. Scoutingervaring is niet vereist, wel gevoel voor verantwoordelijkheid, enthousiasme en humor.

Vacature Groepssecretaris
Scouting Phoenix Tiel is een vereniging met circa 150 leden en vrijwilligers. Het groepsbestuur bestaat naast de voorzitter uit nog 5 bestuursleden. Onze huidige secretaris heeft aangegeven niet herkiesbaar te zijn voor een volgende termijn. Ben jij de persoon die gestructureerd te werk gaat, goede notulen kan maken en de inkomende communicatiestroom kan stroomlijnen? Dan zoeken wij jou!

Vacature Ledenadministratie
De leden van onze vereniging worden bijgehouden in een centrale administratie op een systeem van Scouting Nederland. Kun jij goed overzicht houden over de verschillende leden en kun je maandelijks de facturen run versturen, neem dan contact op met het groepsbestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.